AiCart Mockup | Kent Coders

Vanzare la bax (En-Gros)

Dacă ești în căutare de firme din România ce fabrică sau importă produse, ai ajuns în locul potrivit. Firmatori este o platformă market place B2B ce facilitează interacțiunea dintre revânzători și furnizori din România

material

Furnizori

AiCart este singura platforma de eCommerce ce trece dincolo de butonul de Buy Now si te ajuta cu partea logistica dar si sa identifici noi oportunitati. Iti punem la dispozitie un catalog cu furnizori din toata Europa impartiti in diverse categorii dar si dupa tipul de furnizor: producator, engros-ist, importator, drop shipper si altele.

De ce sa alegi AiCart?

AiCart este singura platforma ce iti permite sa vinzi produsele oricarui furnizor din UE sau UK fara a tine produse pe stoc!
FARA DROP SHPPING, FARA STOCURI!
Icon
Catalog Furnizori

Te asteapta un catalog stufos actualizat zilnic cu sute de furnizori impartiti pe categorii: fabrici, drop shipperi, engrosisti si importatori.

Vezi detalii
Icon
EXW din UE / UK

Pur si simplu nu mai ai nevoie de stocuri sau de furnizori in regim de drop shipping. Acum vinzi produsele oricui doar avand preturi EXW!

Vezi detalii
Icon
Orice, oricat, de oriunde

AiCart iti permite sa vinzi orice produs, orice cantitate (bucata, bax sau palet), de la orice furnizor, de oriunde din UE & UK, cu livrare rapida la preturi mici.

Vezi detalii
Icon
Checkout 4D

AiCart este singura platforma de pe piata ce vine cu algoritmi A.I. pentru optimizarea spatiului in ambalaje pentru a reduce costurile de livrare

Vezi detalii
Icon
Comparator Curieri

Cotatii LIVE si comparator de preturi in timp real pentru servicii de curierat rapid si marfa paletizata 3PL, pentru fiecare client si cos de cumparaturi

Vezi detalii
Icon
Livrare 3PL cu A.I.

AiCart este singura platforma de eCommerce conectata la BidTrans pentru livrari 3PL fara intermediari si cotatii instant de pret

Play Video
Icon
Functionalitati en-gros

Nicio alta platforma de eCommerce din Europa nu iti ofera functionalitati similare pentru vanzarea de marfa en-gros atat la bax cat si la palet

Vezi Detalii
Icon
Catalog furnizori

Te asteapta un catalog stufos actualizat zilnic cu sute de furnizori impartiti pe categorii: fabrici, drop shipperi, engrosisti si importatori.

Vezi detalii

VINZI ORICE DE ORIUNDE

Magazin Online

StockLess

AiCart este singura platforma de eCommerce de pe piata ce iti permite sa transformi orice furnizor normal in unul care ofera drop shipping, chiar daca furnizorul nu ofera acest serviciu.

Nu ai nevoie de stoc, nu ai nevoie de furnizori drop shipping, ai nevoie de AiCart si modulul StockLess.

 Click aici pentru a programa un DEMO LIVE

Categorii Produse

Mii de firme te asteapta sa le contactezi pentru a le revinde produsele in noul tau magazin AiCart.

Icon
Casa & Gradina
Icon
Jucarii pentru copii
Icon
Haine & Incaltaminte
Icon
Ceasuri & Bijuterii
Icon
DIY & Materiale de constructii
Icon
Electrocasnice, IT & Gadgets
Icon
Papetarie & Birotica
Icon
Horeca
Icon
Curatenie
Icon
Pet
Icon
Agricultura
Icon
Erotica
| Kent Coders
Borderless_w

E OK sa-i faci KO!

Dacă ești o persoană cu un puternic spirit de învingător și ambiție de a obține mai mult de la viață, te încurajăm să te alături grupului nostru de magazine Borderless. Este o franciză inovatoare, care se adresează numai celor curajoși și dornici să depășească bariere pe care antreprenorii obișnuiți nici nu și le pot imagina.

We use cookies to give you the best experience.