World 1 | Kent Coders

Livrari Internationale

Elefantul din camera: lipsa de furnizori in Romania

Grupul Borderless a lansat prima platforma din Romania ce are drept scop promovarea fabricilor romanesti peste hotare si centralizarea importatorilor intr-o singura platforma pentru ca tu, revanzator online, sa gasesti mai usor furnizori.

Din pacate, conform statisticilor si analizelor facute, sunt slabe sanse sa gasesti o gama de produse suficient de mare si competitiva pe piata locala, si asta din varii motive: fie nu exista producatori, fie firmele de import nu au bugete suficient de mari pentru a stoca o varietate foarte mare de produse. Solutia? AiCart!

Cu AiCart, poti lucra cu furnizori din afara tarii, de exemplu poti vinde marfa en-gros care sa fie colectata direct de la furnizor si livrata la client, adica, spre deosebire de firmele clasice de import, nu ai acelasi volum de cheltuieli: depozit, paza, CCTV, motostivuitor, etc. Poti fi mult mai competitiv in pretul final raportat la unitate (pret pe bax + transport) / numarul de bucati dintr-un bax.

Pentru asta ai nevoie de servicii de transport curierat rapid D2D sau 5P, sau, daca in cosul de cumparaturi clientul a pus suficient de multa marfa, ai nevoie de consolidare de paleti in timp real si transport de marfa paletizata.

Icon
UK Bridge

In special dupa Brexit, piata din Marea Britanie a devenit tot mai atractiva pentru cei ce doresc sa vanda produse aici, vezi detalii despre Haita

Icon
Livrare Colete

Functia KGBP de la AiCart te ajuta sa livrezi colete international sectionand incarcatura in colete manevrabila, functionalitate pe care altii, nu o au.

Icon
Livrare Paleti

Nu conteaza de unde vrei sa aduci marfa sau unde vrei sa fie livrata, cu BidTrans ai acoperire internationala pentru UE, UK si Moldova.

We use cookies to give you the best experience.