Magazin online, marketplace cu vanzare la bucata in sistem drop shipping, stockless sau stoc

Vanzare la bucata

Teoretic ... nimic special!

Cand vine vorba de vanzarea la bucata, un magazin online AiCart pare total inofensiv si normal, la fel ca orice alt magazin ce nu ruleaza o solutie profesionala de eCommerce. Este foarte probabil ca nici macar competitorii tai sa nu isi poata da seama cum reusesti sa listezi mii de produse, sa ai cel mai mic timp de livrare si cele mai bune preturi la transport.

Clientii tai pur si simplu nu au cum sa vada ce se intampla in spatele paginilor clasice ale magazinului, tot ce vad este un produs, o descriere si un pret de transport, nu isi pot da seama daca produsul respectiv pleaca din depozitul tau sau este livrat prin drop shipping sau StockLess direct de la furnizor la client.

Cu StockLess poti vinde marfa oricui ca si cum ar fi in stocul tau propriu. Teoretic, ai fi inclinat sa crezi ca este vorba despre invechitul si ineficientul modelul de business drop shipping, in realitate nu este. Livrarea produselor vandute prin platforma AiCart, este pur si simplu facuta ca prin magie, StockLess nu este Drop Shipping!

We use cookies to give you the best experience.