Transport marfa paletizata magazin online, marketplace en-gros

Transport de marfa paletizata

Singura platforma ce iti permite sa livrezi din UE direct client.

Cu AiCart, clientii tai pot vedea instant la checkout pretul de transport pentru produsele aflate in cos. In cazul platformelor clasice, acest lucru este facut manual prin includerea in pretul produsului a unei fractii sau in totalitate a pretului transportului. Acest lucru nu doar ca face ca produsul tau sa para mai scump in comparatie cu acelasi produs afisat pe o platforma AiCart, dar nici nu-ti ofera siguranta privind costul de achizitie. 

AiCart solicita oferte de pret in timp real de la BidTrans (singura bursa de transport fara case de expeditii), astfel clientii tai platesc cel mai bun pret la transport, si tot timpul suma exacta, nici macar 1 leu in plus.

Dimensiuni paleti

Practic, orice!

Icon
Euro Paleti 80x120 cm

Cea mai populara dimensiune de palet din Uniunea Europeana, Euro Paletii sunt utilizati zilnic in mii de depozite si fabrici.

Icon
UK Paleti 100x120 cm

Paletii standard de pe piata din Marea Britanie sunt cu 20 cm mai mari decat cei din UE, implicit, au alt cost de transport.

Icon
Paleti non standard

Paletii non-standard, sunt in general gasiti in nisa de materiale de constructii cum ar fi: cherestea, gips carton, tevi, samd.

Transport marfuri speciale

Livrari Marfuri Speciale

Poti vinde cu usurinta marfuri periculoase, marfuri congelate sau refrigerate asezate pe paleti.

Icon
Marfuri ADR

Cu AiCart poti vinde marfuri periculoase, acestea sunt rutate automat vehiculelor ce sunt certificate pentru a efectua acest tip de livrari

Icon
Marfuri Congelate & Refrigerate

Daca vrei sa vinzi marfuri ce necesita transport cu vehicule cu temperatura controlata AiCart te ajuta sa importi si sa exporti in relatia cu UE & UK

We use cookies to give you the best experience.