Catalog furnizori produse magazine online, marketplace-uri, en-gros-uri online, drop shipping, stoc, stockless

Furnizori

AiCart este singura platforma de eCommerce ce trece dincolo de butonul de Buy Now, te ajuta cu partea logistica dar si sa identifici noi oportunitati. Iti punem la dispozitie un catalog cu furnizori din toata Europa, impartiti in diverse categorii dar si dupa tipul de furnizor: producator, en-gros-ist, importator, drop shipper si altele.

Daca te intereseaza dor produse livrate in regim de drop shipping sau stockless, click aici pentru a vedea catalogul de produse, necesita inregistrare GRATUITA pentru ca dorim sa pastram confidentialitatea fata de clientii revanzatorilor.

Categorii Produse

Mii de firme te asteapta sa le contactezi pentru a le revinde produsele in noul tau magazin AiCart.

Icon
Casa & Gradina
Icon
Jucarii pentru copii
Icon
Haine & Incaltaminte
Icon
Ceasuri & Bijuterii
Icon
DIY & Materiale de constructii
Icon
Electrocasnice, IT & Gadgets
Icon
Papetarie & Birotica
Icon
Horeca
Icon
Curatenie
Icon
Pet
Icon
Agricultura
Icon
Erotica

Parteneri AiCart

Partenerii AiCart te ajuta sa gasesti mai usor furnizori:

Lista firme importatori, producatori, fabricanti, agricultori

Fabrici si importatori din Romania

Firmatori.ro este cel mai ambitios proiect eCommerce din Romania ce isi propune sa scoata la lumina toate fabricile importante ce merita a fi promovate peste hotare. De asemenea, importatori directi isi pot promova produsele pe acest marketplace B2B.

Lichidari stocuri, capete de stoc, produse refurbish, ex-display

Lichidari Stocuri

Lichidari-stocuri.ro este o platforma dedicata vanzarii de produse bulk la palet ce provin din capete de stocuri, produse retur, produse refurbish, ex-display-uri si altele. Platforma urmeaza sa fie public promovata din luna Noiembrie a anului 2023.

Bursa de marfuri, firme si fabrici din Romania

Furnizori din Romania

Bursa de marfuri este platforma #1 din Romania cand vine vorba de gasit furnizori. Sistemul de lucru este unul extrem de simplu, postezi o cerere de oferta iar membri inscrisi in platforma pot oferta fara sa vada preturile intre ei.

Cash Carry - En-gros online, wholesale

CashCarry

Franciza Cash & Carry se intinde in toata Uniunea Europeana si Marea Britanie. Desi momentan este in curs de dezvoltare in Europa de Est, poti utiliza www.cashcarry.ro pentru a achizitiona marfa en-gros la preturi competitive.