Intrebari Frecvente AiCart

Despre AiCart

Cateva intrebari legate de AiCart, ce este, cum functioneaza si cum te poate ajuta.

De ce este AiCart atat de special?

Pana la aparitia platformei noastre, existau doar doua modalitati de aprovizionare pentru masele de oameni ce doreau sa vanda online si nu aveau bugete pentru a dezvolta aplicatii customizate:

  • stoc
  • drop shipping

AiCart este prima platforma din lume ce rezolva problema furnizorilor in regim de drop shipping. Dotata cu functionalitati logistice UNICE din care o mare parte sunt patentate, AiCart ramane lider in inovatie si aduce eCommerce-ul intr-o noua era, una in care nu mai ai nevoie de stocuri sau de furnizori in regim de drop shipping.

Ce este AiCart?

AiCart este o platforma de eCommerce de tip SAAS unica in lume. Concret, doar AiCart are optiunile de setari necesare pentru a vinde ORICE (vezi detalii despre concept aici)!

Cine este in spatele AiCart?

AiCart a fost dezvoltat de o serie de companii si antreprenori cu experienta in logistica 3PL, eCommerce, dezvoltare software si marketing. Printre cei ce au contribuit activ putem enumera: iDropship.ro, BidTrans.eu, BursadeMarfuri.ro, IanisCargo.ro, KentCodersIPA Group,  InputMarketing sau CDA Transport & Logistics UK

Aptitudini

Ce poti face cu platforma de eCommerce AiCart

Vanzare la bucata

Cu AiCart poti vinde produsele ORICUI, in sensul ca nu mai ai nevoie sa detii stoc. Pur si simplu adaugi locatia furnizorului iar in momentul in care listezi produsul pe site, selectezi de la ce furnizor pleaca. Asta este tot! 

De livrare o sa se ocupe A.I., nu mai esti nevoit sa incluzi fractii din pretul de transport in pretul produsului, acum poti fi mult mai competitiv pe piata.

Vanzare en-gros

Daca analizezi vanzarea la bucata si vanzarea en-gros, o sa constati ca ultima este mai usoara. Tot un lead, tot un client, tot o comanda, tot o livrare, rulajul si profitul insa, o sa difere mult fata de vanzarea la bucata.

AiCart consolideaza paleti in timp real pe masura ce clientul adauga produse in cos, de asemenea are functionalitati logistice pentru a livra marfa paletizata de oriunde din UE sau UK, catre orice adresa.

Vezi aici detalii despre en-gros

 

Marketplace

AiCart poate rula ca magazin online, en-gros online sau marketplace cu seller vizibil sau ascuns. Din pacate pentru Romania nu mai avem licente de marketplace disponibile.

Transport national

AiCart are acoperire nationala pentru tot ce inseamna curierat rapid clasic si specializat, de asemenea poti asigura livrare de marfa generala paletizata, marfa congelata paletizata, marfa refrigerata paletizata si marfuri ADR paletizate. Cu AiCart ai optiunea sa definesti inclusiv paleti non-standard pentru produse precum: cherestea, gips carton, OSB, etc.

AiCart vine conectat la BidTrans, singura bursa de transport fara case de expeditii (intermediari), asta inseamna ca ai acces la o flota impresionanta de masini direct de la companiile de transport.

Transport international

Cu AiCart poti vinde en-gros produse importate direct de la producatori din Uniunea Europeana sau UK, concret, sistemul calculeaza automat taxa de livrare pana la clientul final, poti oferi produse la un pret mai bun fata de competitorii tai fara sa fi nevoit sa le importi si depozitezi in prealabil.

Suport si flexibilitate

Ai o echipa de specialisti la dispozitie 24/7.

Module standard

AiCart vine dotat cu absolut toate sistemel logistice si juridice necesare pentru a vinde orice de oriunde catre oricine. Modulele sunt impartite in 3 mari categorii: magazin online, marketplace si en-gros online.

Daca vrei sa vinzi produse pe care le tii in stoc, nicio problema, daca insa doresti sa vinzi produse pe care nu le detii, atunci functionalitatea StockLess inlocuiest cu succes nevoia de furnizori in regim de drop shipping.

Module custom

Desi putin probabil, este posibil sa nu fim cei mai destepti asa ca ne putem plia pe nevoile business-ului tau la costuri acceptabile. Concret, putem dezvolta orice modul suplimentar fara sa trebuiasca sa spargi pusculita, toate functionalitatile extra pot fi codate pe langa AiCart astfel incat tu sa te bucuri de cea mai buna platforma de eCommerce din lume dar si de un sistem ce se pliaza perfect pe afacerea ta.

Let's talk money!

Cat costa o licenta AiCart

Lista de preturi

AiCart functioneaza dupa sistemul one-off payment si nu taxam abonamente. La Borderless consideram ca iti vindem un magazin online, nu te recrutam ca sponsor pe viata. 

Ca si standard AiCart vine cu 15 Gb de spatiu si 3 adrese de e-mail, daca ai nevoie de mai mult spatiu poti conecta un server Amazon sau te poti uita la listele de preturi de hosting de pe site-ul romarg.com, practicam aceleasi preturi.

Fiecare AiCart este configurat pe nevoile clientului, in consecinta nu avem un pret fix, insa avem cel mai bun pret pentru functionalitatile date.

Cel mai simplu ar fi sa organizezi un demo live cu unul din specialistii nostri folosind calendarul disponibil aici.

 

We use cookies to give you the best experience.