Termeni si Conditii

Acești termeni și condiții („Termenii și condițiile”) guvernează utilizarea aicart.ro („Site-ul”). Acest site este deținut și operat de Aicart. Acest site este un site de schimb de marfă.

Prin utilizarea acestui Site, indicați că ați citit și înțeles acești Termeni și Condiții și sunteți de acord să le respectați în orice moment.

Proprietate intelectuală

Tot conținutul publicat și pus la dispoziție pe Site-ul nostru este proprietatea aicart.ro și a creatorilor Site-ului. Aceasta include, dar nu se limitează la imagini, text, logo-uri, documente, fișiere descărcabile și orice contribuie la compoziția Site-ului nostr

Utilizare acceptabilă

În calitate de utilizator al Site-ului nostru, sunteți de acord să utilizați Site-ul în mod legal, să nu folosiți Site-ul nostru în scopuri ilegale și să nu:

  • Hărțuiți sau maltratați alți utilizatori ai Site-ului nostru;
  • Încălcarea drepturilor altor utilizatori ai Site-ului nostru;
  • Încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale deținătorilor Site-ului sau ale oricărei terțe părți ale Site-ului;
  • Logarea în contul altui utilizator al Site-ului;
  • Acționați în orice mod care ar putea fi considerat fraudulos; sau
  • Postați orice material care poate fi considerat nepotrivit sau ofensator.

Dacă credem că utilizați site-ul nostru ilegal sau într-o manieră care încalcă acești Termeni și condiții, ne rezervăm dreptul de a vă limita, suspenda sau rezilia accesul la site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a lua orice măsuri legale necesare pentru a vă împiedica să accesați Site-ul nostru.

Prelucrarea mărfurilor

Noi, aicart.ro și administratorii noștri avem drepturi depline asupra aprobărilor sau respingerii tuturor schimburilor de marfă, livrărilor sau comenzilor care au loc în întregime.
În orice moment, aicart.ro și administratorii noștri au voie, fără nici un refuz, să contacteze orice utilizator, companie sau altfel spus, fie să discute despre informații despre comandă, listări și prețuri afișate pe aicart.ro

Conturi și utilizatori

Când creați un cont pe site-ul nostru, sunteți de acord cu următoarele:

1. Sunteți singurul responsabil pentru contul dvs. și pentru securitatea și confidențialitatea contului dvs., inclusiv parolele sau informațiile sensibile atașate contului respectiv; și
2. Toate informațiile personale pe care ni le furnizați prin intermediul contului dvs. sunt actualizate, exacte și veridice și vă veți actualiza informațiile personale dacă se modifică.mmissions earned through fraudulent, illegal, or overly aggressive, questionable sales or marketing methods.

Ne rezervăm dreptul de a vă suspenda sau de a închide contul dacă utilizați site-ul nostru ilegal sau dacă încălcați acești Termeni și Condiții.

Membri verificați

Facem tot posibilul pentru a verifica membrii care doresc să fie verificați pe Aicart. Toate procesele sunt aprobate manual, ceea ce înseamnă că în orice moment pot apărea erori umane în orice proces. Putem refuza verificarea oricărei companii sau persoane pe care le considerăm că nu este potrivită pe platforma noastră.
Aceste procese de verificare au inclus, dar fără a se limita la:

– Trimiterea unui pin prin poștă la adresa înregistrată (disponibilă pe site-urile guvernamentale)
– Apel video pentru a verifica ID-ul valid al proprietarului afacerii
– Solicitați facturile de utilități ale administratorului sau utilizatorului în curs de verificare
– Toate documentele solicitate vor fi șterse odată confirmate, dar au posibilitatea de a rămâne în sistemele noastre din orice motive pe care le considerăm necesare.

Conturile verificate este doar un proces de verificare pe care îl facem noi, Aicart, în scopuri interne, precum și pentru a ilustra altor utilizatori că avem mai multă încredere în acel utilizator. Acest lucru nu înseamnă că nu există nicio șansă ca utilizatorul verificat să fie fraudulos și nu ne asumăm nicio responsabilitate dacă utilizatorul verificat comite vreo activitate frauduloasă în vreun fel.
Datorită faptului că procesele noastre nu pot verifica pe deplin utilizatorul și activitățile acestuia pe sau în afara Aicart, vă recomandăm să efectuați propriile verificări asupra acestor utilizatori înainte, în timpul sau după interacțiunile cu „utilizatorul verificat”.

Bunuri și servicii terțe

Site-ul nostru poate oferi bunuri și servicii de la terți. Nu putem garanta calitatea sau acuratețea bunurilor și serviciilor puse la dispoziție de terți pe Site-ul nostru.

Link-uri către alte site-uri web

Site-ul nostru conține link-uri către site-uri web sau servicii terțe pe care nu le deținem sau nu le controlăm. Nu suntem responsabili pentru conținutul, politicile sau practicile oricărui site web sau serviciu terță parte legată de site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale acestor site-uri web terțe înainte de a utiliza aceste site-uri.

Limitare a răspunderii

Aicart.ro și directorii, acționarii, ofițerii, agenții, angajații, filialele și afiliații noștri nu vor fi răspunzători pentru nicio acțiune, pretenții, pierderi, daune, răspunderi și cheltuieli, inclusiv taxele legale din utilizarea Site-ului de către dumneavoastră.

Aceasta include, dar fără a se limita la;
– pierderi de marfa
– pierderi de venituri sau daune

Noi, aicart.ro suntem exclusiv o platformă software de comerț electronic. Ce este asta ai putea întreba? Suntem o platformă care conectează doar mai multe părți pentru a putea lista comenzi pentru ridicări și pentru a primi comenzi pentru livrări. Nu suntem răspunzători pentru niciuna dintre cele menționate mai sus și, în plus, noi, aicart.ro, le considerăm neresponsabile pentru orice chestiune juridică împotriva directorilor, acționarilor, ofițerilor, agenților, angajaților, filialelor și afiliaților noștri nu vom fi răspunzători pentru niciun acțiuni, pretenții, pierderi, daune, răspunderi și cheltuieli, inclusiv taxele legale de utilizare a Site-ului.

Despăgubire

Cu excepția cazurilor în care acest lucru este interzis de lege, prin utilizarea acestui site, despăgubiți și trageți de răspundere pe aicart.ro și pe directorii, acționarii, funcționarii, agenții, angajații, filialele și afiliații noștri de orice acțiuni, pretenții, pierderi, daune, răspunderi și cheltuieli, inclusiv taxele legale. care rezultă din utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru sau din încălcarea de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții.

Plăți

Plățile pot avea loc pe aicart.ro. Orice companie sau persoană care plasează o comandă pe platformă este pe deplin răspunzătoare și responsabilă pentru toate plățile către o altă parte.

Plățile pot avea loc în mai multe moduri, inclusiv, dar fără a se limita la;
– Compania sau persoana fizică să plătească altei părți care a primit și livrat comanda
– Compania sau persoana fizică să plătească Aicart pentru orice proces de pe platformă care necesită fonduri în schimbul unui serviciu, produs sau taxe de tranzacție.

Lege aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile Țării Angliei, Regatul Unit.

Separabilitate

Dacă, în orice moment, oricare dintre prevederile prevăzute în acești Termeni și Condiții se dovedește a fi inconsecventă sau invalidă în conformitate cu legile aplicabile, acele prevederi vor fi considerate nule și vor fi eliminate din acești Termeni și Condiții. Toate celelalte prevederi nu vor fi afectate de eliminare, iar restul acestor Termeni și Condiții vor fi considerați în continuare valabili.

Schimbări

Acești Termeni și Condiții pot fi modificați din când în când pentru a menține conformitatea cu legea și pentru a reflecta orice modificare a modului în care operăm Site-ul nostru și a modului în care ne așteptăm ca utilizatorii să se comporte pe Site-ul nostru. Vom notifica utilizatorii prin e-mail cu privire la modificările aduse acestor Termeni și Condiții sau vom publica o notificare pe site-ul nostru, dar nu trebuie să informăm utilizatorii dacă facem acest lucru.

Detalii de contact

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri. Datele noastre de contact sunt următoarele:

Birou
office@aicart.ro
Attn: Întrebare Termeni și Condiții
De asemenea, ne puteți contacta prin formularul de feedback disponibil pe site-ul nostru.
Data intrării în vigoare: 8 octombrie 2023

We use cookies to give you the best experience.