Depozite furnizori

Adio drop shipping!

Functionalitate patenta si protejata prin lege de
IP Great Britain

ADIO DROP SHIPPING IN ROMANIA

Cum le-am stins becul furnizorilor drop ship

Daca erai pe punctul de a-ti deschide un magazin online in sistem de drop shipping, ar fi bine sa nu-ti mai pierzi timpul pentru ca a-i pierdut trenul comertului in acest model de business.

Ultima gaselnita in materie de eCommerce, este StockLess, un concept revolutionar ce desfiinteaza complet drop shipping-ul si schimba comertul online din temelii.

Functia de adaugare de depozite de la AiCart, iti permite sa transformi ORICE furnizor clasic in drop shipper si, sa vinzi produsele oricui, indiferent ca ofera sau nu acest serviciu.

Acestea fiind spuse, nu mai esti obligat acum sa vinzi aceleasi produse ca alte cateva mii de revanzatori online (vezi cazul Vasile).

ORICE FURNIZOR

Vinde produsele oricui indiferent unde s-ar afla

Furnizori sunt pe toate drumurile, fie ca vand la bucata, la bax sau la palet, le poti vinde produsele. Nu lasa niciun furnizor in spate! Toti furnizorii sunt buni, indiferent de modalitatile de colaborare impuse de acestia.

ORICATI FURNIZORI

Lucrezi cu oricati furnizori doresti

In functie de licenta ta AiCart, poti lucra cu un numar fix sau nelimitat de furnizori, poti adauga furnizori nationali sau de oriunde din Europa. AiCart se pliaza perfect pe modelul tau de business si pe ambitiile tale.

ORICE COLETE SI PALETI

Optimizare de colete si consolidare paleti LIVE

AiCart face toata treaba grea pentru tine si pentru furnizorii tai, in timpul checkout-ului sistemul grupeaza si organizeaza marfurile, cum nicio alta platforma nu reuseste sa o faca.

Toate marfurile sunt rutate automat in functie de anumiti parametrii, rezultatul scontat fiind cel mai bun raport timp de livrare / pret.

ORICE METODA DE PLATA

Platile ramburs ajung la tine, nu la furnizor

Cu AiCart, transformi orice furnizor normal in drop shipper, etichetele AWB sunt emise special pentru tine deci, in cazul platilor ramburs, banii ajung in contul tau, nu in contul furnizorului ca in cazul drop shippping-ului clasic.

aicart_icon

Cum functioneaza AiCart

AiCart este SINGURA platforma ce iti permite sa scapi de stocuri dar in acelasi timp, si de furnizori in regim de drop shipping.
Cu un sistem patentat, doar AiCart iti ofera optiunea de a lucra cu un numar nelimitat de furnizori si sa vinzi ORICE!

Icon
1. Adaugi Furnizorii

Poti adauga un numar nelimitat de furnizori, indiferent de modalitatea lor de vanzare, comanda minima, locatie (UE & UK)

Icon
2. Adaugi Produsele

Cu un simplu click, alegi de la ce furnizor vinzi acel produs pentru ca sistemul sa poata calcula costul de livrare automat, la checkout.

Icon
3. Optimizare Colete

Sute de algoritmi optimizeaza 4D toate produsele si, trimite solicitari de cotatie de pret de la toti transportatorii si curierii integrati

Icon
4. Comparator Curieri

AiCart trimite informatia despre locatii si marfa optimizata 4D catre BidTrans care, compara toate ofertele de transport si returneaza cel mai bun pret

Icon
5. Generare Etichete

Etichetele AWB pentru colete sau paleti sunt apoi transmise prin e-mail impreuna cu comanda catre furnizorul de produse

Icon
6. Tracking Livrare

Curierul sau firma de transport merge si colecteaza marfa pentru a o livra direct la clientul final, statusul comenzii este actualizat automat in AiCart.

VINZI ORICE

Livrarea de produse
cu colete multiple

Ca sa intelegi de ce AiCart este diferit: sistemul nostru iti permite inclusiv adaugarea de produse cu colete multiple cum ar fi mobila flat-pack

In cazul in care coletele sunt suficient de grele, sistemul trece automat pe livrare de marfa paletizata, daca nu, acestea vor fi livrate prin curier.

INVINGE-TI COMPETITORII CU A.I.

PRODUSE DE LA ORICATI FURNIZORI IN ACELASI COS

Crezi ca este mai importanta culoarea sau fonturile unui magazin online sau, gama de produse? Ei bine daca doresti o gama bogata de produse, trebuie sa poti sa lucrezi cu mai multi furnizori.

Dar ce faci atunci cand un client, adauga in cosul de cumparaturi produse de la mai multi furnizori?

Spre deosebire de alte platforme, AiCart nu doar ca optimizeaza coletele dar o face 4D, in timp real!

AiCart, nu tine cont doar de dimensiunile produselor dar si de tipul lor, natura lor, de unde se incarca, ce vehicule sunt necesare, si alte criterii importante. Concret, clientul tau poate adauga in cosul de cumparaturi produse de la oricati furnizori simultan, AiCart se descurca!

Automatizare completa cu A.I.

Chiar daca pentru tine ca si utilizator lucrurile sunt extrem de simple, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi datele de contact ale furnizorului si programul de lucru, AiCart tin cont de mult mai multe aspecte atunci cand oferteaza si organizeaza pentru tine transportul de colete sau paleti:

Icon
Locatia depozitului
Icon
Programul de lucru
Icon
Restrictii de circulatie in zona
Icon
Dotari logistice vehicule si depozite
Icon
Sarbatori legale
Icon
Cantitatea de marfa
Icon
Tipul de marfa
Icon
Timpul de productie / pregatire stoc
Icon
Tipul de adresa a destinatarului

si altele ...

We use cookies to give you the best experience.