Vanzare in sistem de drop shipping

Drop Shipping Romania

Mii de ore de munca au fost irosite pe tutoriale inutile si pe constructia de magazine online drop shipping. Nu-ti pierde vremea!

In Romania furnizorii seriosi in regim de drop shipping se pot numara pe degetele de la o mana, hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa presupunem ca reusesti ca prin minune sa gasesti furnizorul perfect!

Hai sa visam frumos si sa analizam mai jos cel mai fericit caz, unul in care totul decurge perfect. In scenariul nostru tu ai un SRL profitabil, cu angajati, birouri, un website bine pus la punct si investesti in reclama zilnic pentru a fi acolo in fata competitorilor tai, esti hotarat sa faci bani din drop shipping.

Scenariul Perfect!

Drop Shipping-ul este o metoda foarte simpla de a incepe un business online dar nu uita:
ce este usor de facut nu dureaza sau il poate face oricine.

Icon
Stoc in Romania

Produsele provin dintr-un depozit aflat in Romania, timpul de livrare este de una, maxim doua zile.

Icon
Website ieftin

Presupunem ca folosesti cea mai ieftina optiune pentru un magazin online: WooCommerce sau ceva SAAS romanesc.

Icon
Integrare API

Furnizorul perfect de drop shipping o sa-ti ofere o solutie de integrare prin API, aceasta te ajuta sa sincronizezi stocuri si comenzi.

Icon
Gata Business-ul!

Voila! Ca prin minune fara sa investesti mare lucru, acum ai un business online, un magazin online cu mii de produse si stoc 0.

Icon
Lista CSV de produse

Presupunem ca nu ai mii de euro disponibile pentru o integrare API customizata, o sa urcam produsele direct dintr-un CSV.

Icon
Probleme?

Nu o sa te intebram acum ce o sa faci ca sa oferi plata ramburs clientilor tai, problema ta cea mai mare este acum Vasile!

Cine e Vasile?

Vasile este un student cazat la un camin din Bucuresti, este priceput in codare si SEO si a gasit acelasi furnizor ca si tine.
Vasile are PFA asa ca isi face magazin online!

Icon
Vasile este student

Vasile este student si are foarte mult timp liber. Cand nu invata, Vasile se ocupa de noul lui magazin online.

Icon
Vasile petrece!

Lui Vasile ii plac fetele si cluburile, se multumeste cu 1-200 RON pe zi asa ca practica un adaos mic in comparatie cu tine.

Icon
Integrare API

Vasile se pricepe la codare asa ca aloca timp pentru a-si automatiza business-ul, pe el nu il costa nimic in afara de timp.

Icon
Vasile se apuca de treaba

Duminica dimineata dupa betie, Vasile se dezmeticeste, isi bea cafeaua si incepe sa posteze promotii pe retelele de socializare.

Icon
Vasile stie SEO

Vasile foloseste zilnic Chat GPT si genereaza continut fresh pentru magazinul lui online, Vasile face SEO on-site si off-site.

Icon
Nu te pune cu Vasile!

Vasile nu are nimic de pierdut, are timp si nu are nevoie de multi bani. Vasile n-ar da bani pe AiCart pentru se crede destept.

ESTE LOC PENTRU TOATA LUMEA

Se pot face bani din Drop Shipping?

Categoric DA! Folosit cu cap, drop shipping-ul poate fi o sursa importanta de venit pentru magazinul tau, din pacate insa, sunt rare cazurile cand un magazin ce se bazeaza strict pe drop shipping este profitabil si rezista pe piata.

Produsele livrate in sistem de drop shipping, trebuie sa fie suplimentare celor pe care le vinzi din stoc sau macar stockless daca nu iti permiti sa ai stocuri.

Iluzia drop shipping-ului este vanduta de multi traineri in mediul online, in Romania noi am identificat doar 2-3 traineri care intradevar au experienta si stiu ce vorbesc, in rest retelele de socializare sunt pline de cursuri lipsite de esenta si know-how.

Nu uita, mama tuturor invataturilor este practica! Invata singur!

DROP SHIPPING PE SCURT

Cum se face vanzarea prin drop shipping?

Cand clientul plateste online cu cardul, vanzarea in regim de drop shipping nu este cu nimic diferita de vanzarea clasica, se schimba doar adresa destinatarului: comanzi un produs si il achiti,  furnizorul livreaza direct la clientul tau final, nu la tine.

FURNIZORI DROP SHIPPING

Lucrezi cu oricati furnizori doresti

Checkout-ul AiCart este unul dinamic si stie sa filtreze produsele si sa le grupeze in functie de anumiti parametrii, este usor sa lucrezi cu oricati furnizori de drop shipping, fie ca se afla in Romania sau nu.

PLATA RAMBURS

Termene de plata in relatia cu furnizorii

Principala problema a drop shipping-ului o reprezinta plata ramburs. Din lipsa de incredere clientii doresc aceasta metoda de plata dar etichetele AWB sunt emise de furnizori, adica banii ajung in contul furnizorului nu al magazinului online.

RETURURI SI GARANTII

Am gasit eu ceva fain in Asia, sigur se vinde

Vanzarea unui produs este partea cea mai simpla dintr-un business online, trebuie sa iei in calcul ce se intampla dupa ce clientul plaseaza comanda si mai ales cum vei proceda in cazul unui retur sau a unei reclamatii.

We use cookies to give you the best experience.