Challenge AiCart

Suntem atat de siguri ca nu vei gasi nicio alta platforma cu functionalitatile patentate ale lui AiCart incat, daca gasesti o solutie similara INDIFERENT DE CAT COSTA noi iti oferim AiCart si hosting nelimitat complet GRATUIT pe viata.

VINZI USOR ORICE, ORIUNDE

Solutie Software

Distributie En-gros

Daca vrei ca produsele tale sa fie distribuite in toata Europa si Marea Britanie cu usurinta ai nevoie de AiCart, singura platforma de eCommerce cu acces la reteaua de distributie 3PL de la BidTrans ce te ajuta sa-ti livrezi marfa catre toti clientii oriunde s-ar afla.

In acelasi timp, infrastructura logistica AiCart poate fi utilizata ca sa importi marfa cu usurinta fie la bax fie la palet sau sa vinzi en-gros online produsele ORICARUI furnizor din Romania.

Engros Online cu furnizori din Romania sau Europa

De ce en-gros cu AiCart?

AiCart este singura platforma de eCommerce ce vine ca si standard dotata cu functionalitati de en-gros online!
Doar cu AiCart poti consolida paleti in timp real direct de la producatori!

Icon
Preturi Confidentiale

Preturile pot fi ascunse vizitatorilor neinregistrati ai en-grosului online. Pentru a vedea preturile vizitatorii trebuie sa se inregistreze ca si clienti.

Vezi detalii
Icon
Discount per client

Clientii pot fi fidelizati prin aplicarea de discount-uri per cont, procentual sau sume fixe pentru fiecare achizitie facuta in en-grosul online.

Vezi detalii
Icon
Pret En-gros

Fara formule complicate, vanzarea en-gros folosind platforma AiCart este simpla, usor de utilizat si intuitiva, totul fiind calculat automat.

Vezi detalii
Icon
Consolidare Palet

AiCart consolideaza in timp real paletii in functie de produsele adaugate de client in cos si, face trecerea dintre livrare prin curier in livrare 3PL.

Vezi detalii
Icon
Pret Cantitativ Variabil

AiCart iti permite sa setezi cu usurinta preturi bazate pe cantitatea comandata, totalul se ajusteaza in timp real la checkout in functie de comanda

Vezi detalii
Icon
Orice, oricat, de oriunde

Poti vinde orice produs, orice cantitate (bucata, bax sau palet), de la orice furnizor, de oriunde din UE & UK, cu livrare rapida la preturi mici

Vezi detalii
Icon
Comparator Curieri

Cotatii LIVE si comparator de preturi in timp real pentru servicii de curierat rapid si marfa paletizata 3PL, pentru fiecare client si cos de cumparaturi

Vezi detalii
Icon
Livrare 3PL cu A.I.

AiCart este singura platforma de eCommerce conectata la BidTrans pentru livrari 3PL fara intermediari si cotatii instant de pret

Play Video

Drop Shipping En-gros

AiCart iti permite sa lucrezi cu un numar nelimitat de furnizori, practic poti vinde marfa direct din depozitele producatorilor, fie ca se afla in Romania sau in orice alta tara din Uniunea Europeana. NU mai ai nevoie de stocuri, poti aduce marfa clientilor tai pe baza de comanda.

Vrei sa te sunam?

Daca vrei sa discutam despre cum te poate ajuta AiCart sa vinzi online, completeaza formularul de mai jos si te sunam noi:

    We use cookies to give you the best experience.