Livrare colete si paleti pentru magazin online, marketplace en-gros online, drop shipping, stockless, stoc

Livrari 3PL cu A.I.

AiCart este singura platforma de pe piata conectata la BidTrans si alte platforme, ce vine dotata standard cu modul de optimizare colete cu A.I. si comparator a trei tipuri de curierat la checkout: curieri directi, curieri 5Points, curieri D2D.

In cazul consolidarilor de paleti sau a marfurilor paletizate AiCart are acces EXCLUSIV la mai multe retele de distributie din Europa si UK. Practic, este imposibil sa gasesti o platforma cu un numar similar de functionalitati si solutii logistice.

ATENTIE! Nu te lasa pacalit de firmele de software sau de freelanceri ce iti promit ca pot construi un sistem similar, NU au acces la aceleasi solutii logistice ca AiCart. Daca decizi totusi sa apelezi la astfel de companii, asigura-te ca platesti DOAR dupa ce softul a fost construit. Vezi aici lista de minciuni in eCommerce.

Sistemul logistic AiCart este patentat si peste 75% din ‘logica’ este ascunsa in cod si nu este prezenta grafic, programeaza un DEMO live pentru a intelege de ce este imposibil sa reproduci sistemul nostru.

Prezentare video (9 min.)
We use cookies to give you the best experience.