Engros Online cu furnizori din Romania sau Europa

Pret en-gros

AiCart a fost construit in jurul conceptului de vanzare fara a detine stocuri, inclusiv cand vine vorba de vanzare en-gros B2B si este dotat cu o serie de functionalitati standard pe care alte platforme nu le au. Din punct de vedere logistic, este cu atat mai greu pentru orice alta platforma sa concureze cu AiCart deoarece sistemul logistic este unul patentat si cu acces EXCLUSIV la anumite retele logistice.

Cu AiCart ai la dispozitie 3 tipuri de vanzare en-gros:

Pentru vanzarea en-gros este bine de stiut ca la checkout, sistemul trece automat din livrarea prin curier rapid in livrare prin reteaua de distributie de marfa paletizata, in functie de cantitatea de marfa adaugata de client in cos si de locul de incarcare.

AiCart este singura platforma de pe piata care ruteaza marfa 4D, adica tine cont nu doar de dimensiuni si greutate, ci si de tipul de marfa: marfa generala, marfa periculoas (ADR), marfa congelata sau marfa refrigerata dar si de tipul de adresa de descarcare: adresa rezidentiala, magazin stradal sau depozit.

In cazul marfurilor perisabile sistemul acceseaza si aloca automat, flote de masini cu temperatura controlata, lucru pe care alte platforme pur si simplu nu il fac.

We use cookies to give you the best experience.