Vanzare marfa paletizata magazin online, en-gros, marketplace, stockless, drop shipping, stoc

Vanzare de marfa paletizata

Promisiunea AiCart: ORICE!

Probabil te intrebi de ce un magazin online ar avea nevoie de transport de marfa paletizata? Ei bine, sunt mai multe situatii cand curierii clasici nu pot efectua o livrare, atunci ai nevoie de acces instant la o flota de dube si camioane la care competitorii tai sa nu aiba acces pentru a trimite cu succes marfa.

Cea mai comuna situatie este atunci cand un client, posibil B2B, comanda mai multe produse simultan si livrarea prin curier nu isi justifica pretul. Sau, poate vrei sa vinzi produse voluminoase sau mult prea grele pentru a fi livrate de un curier clasic.

Aceeasi solutie, se aplica si cand vinzi materiale de constructii sau pur si simplu vrei sa ai un magazin online cu lichidari de stocuri ce presupune ca, pe un singur palet sa asezi produse diferite si sa le vinzi ca atare.

Icon
Consolidare paleti in timp real

Atunci cand un client comanda marfa suficienta incat livrarea prin curierat rapid sa nu mai fie justificata, sistemul trece automat pe livrare de marfa paletizata prin reteaua de Pallet Network.

Icon
Paleti Standard

Daca produsele pe care doresti sa le vinzi sunt voluminoase, este foarte probabil ca firmele de curierat rapid sa nu doreasca sa le livreze, AiCart este asul tau din maneca, vinzi ORICE!

Icon
Paleti Non-standard

Poti vinde cu usurinta produse asezate pe paleti atipici precum: cherestea, gips carton, OSB sau orice alte produse ce sunt asezate pe paleti non-standard, indiferent daca provin din UE sau din Romania.

Icon
Livrare directa StockLess

Cu AiCart poti vinde en-gros produse care nu se afla in tara. Coletele sau paletii vor fi colectati de la furnizorul tau si livrati direct la clientul tau! Practic cu AiCart poti concura cu cele mai mari firme de import din Romania, poti aduce marfa strict pe baza de comanda!

Exemplu:
Ai un furnizor de produse gastronomice in Italia, clientul tau, restaurant italienesc din Bucuresti comanda: 4 baxuri de paste fainoase, 1 bax de conserve cu ton, 1 bax de suc de rosii, 2 baxuri cu ulei de masline. In exemplul dat, majoritatea platformelor de pe piata se vor bloca din punct de vedere logistic, nu si AiCart.

Vinde ORICE, ORICAT, colectat si livrat ORIUNDE!

We use cookies to give you the best experience.