Programeaza un demo LIVE

Daca doresti sa vezi AiCart LIVE in actiune prezentat de un expert in eCommerce,
rezerva o intalnire de 20 de minutefolosind calendarul de mai jos

mai 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Folosim Google Meet pentru intalnirile virtuale.
NU este necesar sa oferi acces in calculatorul sau telefonul tau.

Sales FAQs

Fiecare business online are anumite particularitati, desi AiCart poate acoperi ORICE scenariu de vanzare online, unele magazine nu au nevoie de toate functionalitatile. AiCart este o solutie profesionala, preferam sa discutam cu fiecare potential client in parte si sa iti intelegem nevoile, ulterior o sa-ti comunicam un pret pentru o solutie care ti se potriveste perfect. Pentru un magazin online stockless preturile variaza intre €200 – €2000 (fara alte abonamente lunare sau anuale).

In timpul intalnirii cu unul din specialistii AiCart, o sa primesti credentialele pentru a accesa panoul de administrator al magazinului demonstrativ AiCart astfel, vei putea testa singur platforma noastra.

Pentru clientul tau, AiCart pare un simplu magazin online normal, ca sa-i intelegi adevaratele abilitati ai nevoie de un cont de administrator si de cineva care sa-ti arata concret unele lucruri pe care DOAR AiCart le face.

Lista de minciuni

Un portofoliu de magazine online cu teme descarcate de pe theme forest, nu arata ca firma are experienta cu adevarat in eCommerce, pur si simplu se pricepe la instalat teme si desenat bannere, desi contribuie la succes, nu il garanteaza.

Am construit pentru tine o lista de intrebari pe care sa le adresezi celor cu care doresti sa-ti construiesti un magazin online, astfel vei vedea ca nu ai foarte multe optiuni.

We use cookies to give you the best experience.