Migrare magazin online sistem drop shipping, stoc, stockless

Migrare la AiCart

Oferta valabila in limita timpului si a numarului de licente disponibil.

Migrarea unui magazin online la o solutie mai buna poate fi destul de solicitanta, in termen lung insa, aduce numai beneficii proprietarului.

Pentru a elimina acest stres, echipa noastra ofera tot suportul necesar 24/7. Daca ai deja un magazin online ce ruleaza pe Shopify, Magento, WooCommerce sau PrestaShop, ti-l migram complet gratuit la AiCart*.

Daca in schimb ai un magazin online ce ruleaza pe o platforma de tip SAAS romaneasca, muta-ti magazinul la noi si ai reducere 50% la AiCart si migrare GRATUITA (in limita timpului de productie disponibil al echipei AiCart).

Daca doresti migrarea magazinului online la AiCart, te rugam sa contactezi in prima faza echipa noastra pe LiveChat pentru a analiza site-ul tau gratuit fara nicio obligatie. Conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a beneficia de migrarea gratuita la AiCart sunt disponibile mai jos:

Platforme

Indiferent de ce platforma romaneasca folosesti de tip SAAS , migrarea este complet GRATUITA fara nicio alta conditie minima ce trebuie indeplinita.

Fiind un serviciu GRATUIT, ne rezervam dreptul de a refuza migrarea anumitor magazine fara explicatii suplimentare. Verifica disponibilitatea AiCart folosind live chat-ul de pe site-ul nostru.

Putem migra la platforma AiCart orice magazin online construit in WooCommerce, PrestaShop, Shopify, Magento sau OpenCart.

Conditii Minime

Pentru a beneficia de migrare gratuita magazinul tau online trebuie sa contina un minim de 500 de produse.

Nu exista limita pentru numarul de categorii, subcategorii si filtre.

Migrarea la AiCart se poate face doar pentru magazine online ce au minim 500 de comenzi lunar.

NOTA: Oferta valabila in limita timpului de productie disponibil.
We use cookies to give you the best experience.