Comparator preturi curierat rapid transportator

Comparator Curieri

Cand vine vorba de livrare de colete, TOATE celelalte platforme de eCommerce folosesc un singur sistem de livrare, cel direct. Concret, dezvoltatorul platformei instaleaza un modul de curierat rapid agreat de proprietarul magazinului si acolo se termina toata magia logistica a magazinului online. Din pacate platformele clasice nu calculeaza pretul in timp real in mod dinamic 4D precum AiCart ci, folosesc strict la generarea de etichete AWB de cele mai multe ori, proprietarul de magazin asumandu-si responsabilitatea de a estima taxa de transport. AiCart compara in timp real 3 categorii diferite de curierat: Direct (curierii clasici), 5Points (Parcel Network) si D2D, alegand de fiecare data cea mai buna varianta din toate combinatiile posibile pentru fiecare adresa de incarcare din cos.  

Vezi explicatia video

Atentie!

Nu te lasa pacalit de programatorii ce pretind ca pot construi aceleasi functionalitati pe o alta platforma. Sistemul AiCart este patentat cu acces EXCLUSIV la anumite retele logistice la care alte platforme de eCommerce pur si simplu nu au acces. Doar cu AiCart poti utiliza sistemul StockLess, mecanism automatizat ce inlocuieste cu succes nevoia de furnizori de drop shipping, FARA a mai fi nevoie sa detii stocuri fizice.

3 Sisteme de curierat

Curierat Direct VS 5Points VS D2D.
3 sisteme logistice de curierat rapid, 1 singur pret, CEL MAI BUN!

Icon
Comparator Curieri Clasici

Platformele clasice de eCommerce folosesc un singur curier pentru a genera AWB-uri, in schimb AiCart primeste in timp real la checkout cea mai buna oferta de pret de la toti curierii integrati in platformele logistice la care AiCart este conectat.

Icon
5 Points Delivery

Pentru livrarile internationale, sistemul 5Points functioneaza asemeni unui cifru cu 5 cifre care in combinatia corecta se deschide. AiCart compara ofertele pe 5 puncte de interactiune in livrare de la curieri locali, depozite si transportatori internationali.

Icon
D2D

Door to door este cea mai rapida metoda de livrare internationala de la AiCart, conectat la Parcel Network cu acces instant la sute de dube si camionete in toata Europa & UK acest sistem iti da posibilitatea sa livrezi orice colet la preturi accesibile.

Cea mai buna oferta de la curierii clasici este comparata cu cea mai buna combinatie de livrare din 5 puncte si cu cea mai buna oferta de la curierii D2D,
sistemul alege automat cea mai buna varianta pentru clientul tau! 

Info

Spre deosebire de celelalte platforme, AiCart are acces la resurse logistice ce te pot ajuta sa vinzi produse de la mai multi furnizori.
AiCart este singura platforma ce compara simultan ofertele tuturor curierilor alegand automat varianta cea mai convenabila pentru clientii tai.

Icon
Colete optimizate in timp real
Icon
3 sisteme de curierat
Icon
Acces EXCLUSIV la resurse logistice
Icon
Colectari multiple
Icon
Livrari de paleti UE & UK
Icon
Livrari speciale (ADR / Frigo)
We use cookies to give you the best experience.