Stockless

Adio drop shipping, adio granite, adio limite!

ADIO DROP SHIPPING IN ROMANIA

Stockless duce eCommerce-ul in alta dimensiune

Imagineaza-ti o lume in care nu mai trebuie sa tii produse pe stoc sau sa cauti furnizori de drop shipping, StockLess reinventeaza modul in care faci comert online.

Cum ar fi daca: ai putea sa vinzi en-gros sau la bucata produsele oricui, indiferent unde s-ar afla in Europa sau in UK fara sa te stresezi cu cautarea de furnizori, cu partea logistica sau cu stocuri?

Ar fi Stockless!

STOCURI VIRTUALE

Nu mai ai nevoie de furnizori drop shipping

Exista doua modalitati de a aproviziona un magazin online: stoc sau drop shipping. Cu stockless nu mai ai nevoie nici de stoc, nici de drop shipping.
Vezi detalii

FURNIZORI DROP SHIPPING

Lucrezi cu oricati furnizori doresti

Cu AiCart si StockLess este ca si cum ai converti toti furnizorii clasici in furnizori in regim de drop shipping: nu ai stocuri, nu ai bani blocati.
Vezi detalii

FURNIZORI DROP SHIPPING

Vinzi cu usurinta orice produse B2B si B2C

Cand spui AiCart spui ORICE! Platforma noastra a fost construita in jurul unui model de business avansat prin care poti vinde orice de oriunde!
Vezi detalii

METODE DE PLATA

Castiga increderea cu plata ramburs

Romania este inca blocata in zona platilor ramburs. Lipsa increderii cumparatorilor in magazinele online de pe piata este rezolvabila prin ramburs.
Vezi detalii

Stockless, adio drop shipping in Romania

Cum functioneaza livrarea StockLess

Spune ADIO drop shipping-ului, AiCart este singura platforma ce iti permite sa transformi ORICE furnizor normal in dropshipper cu sistemul StockLess, un sistem revolutionar bazat pe mii de algoritmi si A.I., un concept patentat!

Icon
1. Adaugi Furnizorii

Poti adauga un numar nelimitat de furnizori, indiferent de modalitatea lor de vanzare, comanda minima, locatie (UE & UK)

Informatii depozite
Icon
2. Adaugi Produsele

Cu un simplu click alegi de la ce furnizor vinzi acel produs pentru ca sistemul sa poata calcula costul de livrare automat la checkout.

Modalitati de vanzare
Icon
3. Optimizare Colete

Sute de algoritmi optimizeaza 4D toate produsele si trimite solicitari de cotatie de pret de la toti transportatorii si curierii integrati

Detalii Optimizare 4D
Icon
4. Comparator Curieri

AiCart trimite informatia despre locatii si marfa optimizata 4D catre BidTrans care, compara toate ofertele de transport si returneaza cel mai bun pret

Detalii comparator curieri
Icon
5. Generare Etichete

Etichetele AWB pentru colete sau paleti sunt apoi transmise prin e-mail impreuna cu comanda catre furnizorul de produse

Detalii temporizare si AWB-uri
Icon
6. Tracking Livrare

Curierul sau firma de transport merge si colecteaza marfa pentru a o livra direct la clientul final, statusul comenzii este actualizat automat in AiCart.

Detalii Update Tracking

Cum poti vinde ORICE de ORIUNDE en-gros

1. Alege platforma

Daca nu ai bugetul necesar sa deschizi un en-gros online propriu, poti lista produsele pe Lichidari Stocuri indiferent daca provin din Romania sau din UE sau, pe Firmatori daca provin din UE sau UK.

2. Gaseste un furnizor

Daca ai o licenta de AiCart pentru en-gros poti gasi furnizori din diferite industrii. Pentru a putea vinde en-gros online este obligatoriu sa detii o forma juridica, de preferat SRL, daca vrei sa listezi produse care se afla in afara Romaniei ai nevoie de un numar de TVA inregistrat in VIES.

Tot ce ai de facut este sa soliciti preturi EXW de la furnizorii gasiti si sa adaugi produsele pe site, AiCart se ocupa de restul.

3. Adauga depozit

Poti lucra cu un numar nelimitat de furnizori, de asemenea poti alege ca marfa vanduta la bucata sau la bax sa fie colectata de la un depozit iar paletii de la un alt depozit. Vezi aici cum functioneaza depozitele.

4. Adauga produse

Atunci cand adaugi un produs poti alege de unde sa fie colectate si livrate la clientul tau produsele. Ai optiunea sa alegi doua depozite: unul pentru produsele vandute la bax si al doilea pentru produsele vandute la palet. Poti adauga oricati furnizori si oricate depozite si produse pe care le poti vinde in orice mod: la bucata, la bax, la palet.

Prezentare video (25 min.)

HAI SA DISCUTAM

Ai un proiect eCommerce?

Daca te-ai hotarat sa pornesti un magazin online, en-gros online sau pur si simplu vrei sa inlocuiesti drop shipping-ul cu StockLess, te rugam sa ne contactezi. Echipa noastra te poate ajuta inclusiv cu module si functionalitati personalizate nevoilor tale.