Adaos comercial vanzare produse online

Adaos Comercial

Preturi mai mici, adaos mai mare! Doar cu AiCart!

Cum este posibil ca in comparatie cu competitorii tai sa ai preturi mai mici dar, in acelasi timp, adaos comercial mai mare?

Platformele clasice de pe piata nu au un sistem de calcul in timp real si nu optimizeaza 4D coletele, asta forteaza proprietarii de magazine sa includa o parte din pretul transportului in pretul produsului. Este un joc de noroc in care, multi ies de cele mai multe ori pe minus.

Logica este foarte simpla, sa presupunem ca ai produse de la 5 furnizori, in platformele clasice, sistemul nu stie ce produse pune clientul in cos, de unde pleaca, unde trebuie sa ajunga, si mai ales CAT COSTA LIVRAREA! 

Lasam la o parte faptul ca platformele clasice nu au optimizare de colete si, nici comparator de preturi LIVE de la firmele de curierat la checkout.

Majoritatea folosesc un singur curier activ in platforma strict pentru a genera etichete AWB si astfel, nu pot calcula pretul transportului in timp real pe variabile reale, dar, majoritatea vanzatorilor online includ in pretul produsului o parte din ceea ce considera ca ar putea fi costul de transport.

Prin acest lucru, nu doar ca isi maresc constant pretul produselor, dar risca sa sub taxeze sau sa supra taxeze clientii de fiecare data, sunt pure estimari nu cifre reale din „teren”. In schimb, in AiCart adaugi pretul inclusiv profitul dorit, iar de costul de transport se ocupa A.I. luand in calcul toti parametrii necesari si toate variabile, pentru ca un client ce ajunge in magazinul tau online, sa plateasca EXACT atat cat trebuie.

We use cookies to give you the best experience.