Orice.

Romania, drop shipping, fabrici, producatori, importatori, exportatori, distribuitori, en-gros, en-detail

Orice este posibil!

In mod normal platformele de eCommerce sunt construite in baza unor criterii minime si limitative pentru ca sunt gandite de programatori ce nu au avut niciodata tangenta cu productia, importurile sau logistica, nu sunt construite de antreprenori cu experienta in comert. Se fac scheme logice, cateva mock-up-uri iar apoi programatorii se apuca de treaba in baza unor caiete de sarcini. 

AiCart este gandita de antreprenori si construita de programatori, sarcina a fost cat se poate de simpla: sa putem sa vindem de la orice furnizor, orice fel de produse, oricum ar fi ambalate (in cutii mici, baxuri, euro paleti sau paleti non-standard), oricum s-ar incarca in dube sau camioane si oriunde ar trebui sa ajunga, orice client sa poata comanda in acelasi cos de la orice furnizor oricate produse si sa-i afisam instant pretul transportului oriunde s-ar afla clientul.

Platforma sa poata fi setata oricum: ca magazin online, en-gros online, market place cu seller vizibil sau ascuns si sa fie usor de folosit de oricine indiferent de cunostintele pe care le are in comert sau logistica.

Oricine intra pe site-ul nostru sa stie ca: ORICE este posibil!

Chiar orice?

AiCart trece dincolo de butonul BUY NOW folosind tehnologie de ultima ora si ajuta pe ORICINE sa vanda ORICE.

Icon
Orice tara

Furnizorii tai pot fi din orice tara din Uniunea Europeana sau din Marea Britanie, atat timp cat adresa de incarcare este on mainland.

Icon
Orice furnizor

Fie ca vrei sa lucrezi cu importatori sau fabrici, poti utiliza orice incoterm dar iti recomandam EXW si StockLess, ai multe avantaje fata de drop shipping.

Icon
Orice produse in cos

Clientul poate pune in cos orice produse de la oricati furnizori, sistemul optimizeaza coletele si rutele, obtine si afiseaza pretul transportului in mod dinamic.

Icon
Orice cantitate

Poti vinde atat la bucata cat si la bax sau palet cu preturile aferente sau cu preturi cantitativ variabile calculate dinamic la checkout pentru clientul tau.

Icon
Orice masina

Dube sau camioane, cu prelata sau cu temperatura controlata, certificate ADR sau dotate cu macara, ORICE tip de masina poate fi gasita cu BidTrans.

Icon
Orice destinatie

BidTrans ajusteaza automat tipul de masina pentru last mile delivery in functie de tipul de adresa al clientului: rezidential, magazin, depozit.

We use cookies to give you the best experience.