Challenge AiCart

Suntem atat de siguri ca nu vei gasi nicio alta platforma cu functionalitatile patentate ale lui AiCart incat, daca gasesti o solutie similara INDIFERENT DE CAT COSTA noi iti oferim AiCart si hosting nelimitat complet GRATUIT pe viata.

Spot lie ecommerce

Prinde-i cu minciuna!

Inainte de a cumpara orice magazin online sau marketplace te rugam sa te uiti la lista de minciuni din industria de software.

VINZI ORICE DE ORIUNDE

Magazin Online

StockLess

AiCart este singura platforma de eCommerce de pe piata ce iti permite sa transformi orice furnizor normal in unul care ofera drop shipping, chiar daca furnizorul nu ofera acest serviciu.

Nu ai nevoie de stoc, nu ai nevoie de furnizori drop shipping, ai nevoie de AiCart si modulul StockLess.

StockLess de la AiCart

FARA stocuri, bani blocati, depozite si probleme cu cash flow in 3 pasi extrem de simpli.
AiCart te ajuta sa livrezi direct de la furnizori la clienti ca si cum toti ti-ar oferi servicii de drop shipping.

Icon
1. ADAUGA FURNIZORII

Definesti adresa furnizorilor (inclusiv UE & UK), orarul de functionare, adresa de e-mail unde sa trimitem etichetele AWB pentru colete si pentru paleti si i-ai convertit automat in drop shipperi.

Icon
2. ADAUGA PRODUSELE

Fie ca vrei sa importi produsele cu CSV sau vrei sa le adaugi manual, pentru fiecare dintre ele poti seta de la ce furnizor trebuie colectat pentru a fi livrat la clientul tau final.

Icon
3. LASA A.I. SA FACA LIVRAREA

Asta este tot! De aici, algoritmii de Inteligenta Artificiala vor lucra pentru tine si vor organiza transportul, este ca si cum toti furnizori ti-ar oferi servicii de drop shipping numai tie. Simplu!

De ce sa alegi AiCart?

AiCart este singura platforma ce iti permite sa vinzi produsele oricarui furnizor din UE sau UK fara a tine produse pe stoc!
FARA DROP SHPPING, FARA STOCURI!
Icon
Catalog Furnizori

Te asteapta un catalog stufos actualizat zilnic cu sute de furnizori impartiti pe categorii: fabrici, drop shipperi, engrosisti si importatori.

Vezi detalii
Icon
EXW din UE / UK

Pur si simplu nu mai ai nevoie de stocuri sau de furnizori in regim de drop shipping. Acum vinzi produsele oricui doar avand preturi EXW!

Vezi detalii
Icon
Orice, oricat, de oriunde

AiCart iti permite sa vinzi orice produs, orice cantitate (bucata, bax sau palet), de la orice furnizor, de oriunde din UE & UK, cu livrare rapida la preturi mici.

Vezi detalii
Icon
Checkout 4D

AiCart este singura platforma de pe piata ce vine cu algoritmi A.I. pentru optimizarea spatiului in ambalaje pentru a reduce costurile de livrare

Vezi detalii
Icon
Comparator Curieri

Cotatii LIVE si comparator de preturi in timp real pentru servicii de curierat rapid si marfa paletizata 3PL, pentru fiecare client si cos de cumparaturi

Vezi detalii
Icon
Livrare 3PL cu A.I.

AiCart este singura platforma de eCommerce conectata la BidTrans pentru livrari 3PL fara intermediari si cotatii instant de pret

Play Video
Icon
Functionalitati en-gros

Nicio alta platforma de eCommerce din Europa nu iti ofera functionalitati similare pentru vanzarea de marfa en-gros atat la bax cat si la palet

Vezi Detalii
Icon
Upgrade GRATUIT

Lucram constant pentru a adauga noi functionalitati, promisiunea noastra este ca nu vei fi taxat pentru asta si te vei bucura de avantajele licentei tale

Vezi detalii
Vrei sa te sunam?

Daca vrei sa discutam despre cum te poate ajuta AiCart sa vinzi online, completeaza formularul de mai jos si te sunam noi:

    We use cookies to give you the best experience.