Consolidare paleti

Consolidare Paleti

Consolidarea unui palet apare atunci cand un client adauga in cosul de cumparaturi suficient de multe produse astfel incat, livrarea prin curier sa nu mai fie justificata.

AiCart este singura platforma care are un astfel de sistem si care ruteaza marfa in timp real in functie de adresa de incarcare si de descarcare, tipul de masina necesara si alte criterii logistice.

Asa cum StockLess poate fi utilizat sa inlocuiasca drop shipping-ul, in cazul vanzarii en-gros sistemul AiCart poate fi utilizat pentru importarea de marfuri din UE sau UK doar pe baza de comanda, fara a fi nevoie ca stocul sa fie in Romania.

Sistemul AiCart poate utiliza simultan doua depozite pentru acelasi produs. De exemplu: o sticla sau 1 bax de ulei, poate fi livrat dintr-un anumit depozit (de la importator); o jumatate de palet sau unul complet cu sticle de ulei poate fi livrat dintr-un alt depozit (de la producator), rutarea si selectarea depozitului se face automat. AiCart suporta pana la 66 de paleti suprapozabili dar si camioane double decke, platforma se ajusteaza automat in functie de anumiti parametri logistici specifici marfurilor, depozitelor sau adreselor de descarcare.

We use cookies to give you the best experience.