Magazin Online Start-up, marketplace, en-gros online

Start-up

Incepe cu dreptul, alege singura platforma unde n-ai nevoie de stoc.

Daca esti la inceput de drum, AiCart este locul perfect de unde sa lansezi un business online FARA sa ai nevoie de stoc sau furnizori de drop shipping.

Iti oferim liste cu furnizori, training si cea mai tare platforma de pe piata!

Pentru a te califica la oferta Start-up trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

Icon
SRL / PFA de maxim 1 an
Icon
Domeniu .ro nu mai vechi de 6 luni
Icon
NU ai o platforma instalata

info

Pentru a achizitiona o licenta AiCart de tip Start-up trebuie sa ai  un SRL sau PFA nu mai vechi de 12 luni. Alternativ, licenta poate fi achizitionata si pe persoana fizica insa trebuie sa sti ca nu ai dreptul legal de a vinde produse online fara o entitate juridica. Poti lucra fara probleme la magazinul tau pentru a-l popula cu continut dar cand vrei sa-l lansezi public ai nevoie de un SRL sau PFA pentru a comercializa produse legal.

Ai nevoie de un domeniu .ro nu mai vechi de 6 luni (sau .eu, .com, .net). NU ai nevoie de hosting, AiCart este o solutie eCommerce pentru magazine online si marketplace-uri de tip self-hosted, tot ce ai de facut este sa modifici setarile DNS conform instructiunilor pe care le vei primi in confirmarea de comanda.

ATENTIE!
Cand modifici setarile DNS ale domeniului tau, adresele de e-mail si continutul site-ului nu se vor mai incarca de pe serverul tau actual ci de pe serverul nostru. Nu asiguram migrarea de magazine online noi de pe o alta platforma la AiCart. Vezi aici detalii despre migrarea la AiCart.

We use cookies to give you the best experience.