Dezvoltare module magazin online

Instalare module magazine online

Instalarea unui modul nu face dintr-un web designer, programator.

Pe usa unui magazin de pompe funebre scria: „Vrei nu vrei, tot la noi ajungi!”, cam acelasi lucru si cu programatorii. Este doar o chestiune de timp pana cand o sa ai nevoie de un programator adevarat, nu doar de un web designer, din pacate multa lume ii confunda si analizeaza doar aspectul grafic al portofoliului acestora.

Un simplu web designer iti poate instala si configura un modul, dar niciodata nu o sa-i poata aduce modificari in cazul in care sunt necesare, si vor fi necesare.

Desi pe piata se gasesc tot felul de module de curierat rapid sau de plata cu cardul pentru majoritatea platformelor, vine un moment in viata magazinului tau online cand are nevoie de modificari in codul sursa, garantat!

Daca ai ales sa iti construiesti magazinul online cu un web designer de duzina, vei intampina mari dificultati in a aduce imbunatatiri magazinului tau daca nu tin strict de grafica sau, o sa dureze mult pana cand „invata” cum se face, desigur, pe banii tai. 

ATENTIE!
Platformele SAAS clasice de pe piata, nu iti permit sa aduci modificari in codul sursa sau nu-ti ofera o echipa de programatori care sa faca asta pentru tine.

Da, putem face!

AiCart se pliaza pe afacerea ta, in cazul putin probabil in care nu am luat noi totul in calcul, iti punem la dispozitie programatori (contra cost) care sa aduca modificari in codul sursa doar in magazinul tau online.

Icon
Suport 24/7

Suntem aici pentru tine oricand, ai la dispozitie un centru de relatii cu clientii deschis non-stop pentru toate situatiile neprevazute.

Icon
Business SF

Prin parteneriatul BidTrans cu Momentus Space, putem asigura inclusiv livrare in spatiu (nu glumim), greu sa ne ceri ceva si, sa nu putem coda.

Icon
Acces la cod HTML si CSS

Daca nu-ti place aspectul grafic al AiCart il poti modifica din panoul de administrare cu cod propriu, de asemenea prima pagina o poti configura cum doresti.

Icon
Legislatie si contabilitate

Echipa si partenerii AiCart, monitorizeaza in permanenta reglementarile fiscale si legale pentru a se asigura ca AiCart este up to date.

Icon
Daca nu-i perfect, il facem!

Iti punem la dispozitie o echipa de programatori seriosi, ce au mii de ore de codare in business flow, cu o buna intelegere a cerintelor eCom si logistice.

Icon
Update-uri gratuite

Firmele de web design clasice, nu monitorizeaza si actualizeaza platformele si modulele acestora pentru vulnerabilitati de securitate, SEO si altele. Noi o facem!

We use cookies to give you the best experience.