Despre noi

Despre noi

AiCart este o platforma de eCommerce construita de antreprenori.

Te-ai gandit vreodata care sunt elementele cele mai importante ale unui magazin online de succes? Aspectul grafic? Platforma pe care ruleaza? Hostingul? Numele domeniului? Strategia de marketing?

Let’s face it! Toate magazinele online arata aproape la fel, indiferent de platforma folosita. Ai un meniu cu categorii si cateva bannere pe prima pagina, in rest modalitatea de afisare este aceeasi, in special pe telefoanele mobile care nu permit un spatiu de lucru generos datorita dimensiunilor reduse.

La Borderless consideram ca sunt trei componente majore pentru succesul unei afaceri online: catalogul de produse, furnizorii si sistemul logistic din spate.

Daca nu vrei un magazin online de duzina cu cateva zeci sau sute de produse, ai nevoie de o infrastructura logistica serioasa in spate pentru a putea vinde ORICE.

Un magazin online nu mai este de mult un simplu instrument de promovare pe internet, daca pe vremuri tot ce conta era aspectul grafic, astazi fara un sistem logistic bine pus la punct si fara o strategie de aprovizionare serioasa, nu ai nicio sansa.

AiCart, e altceva!

Construit si monitorizat in permanenta de antreprenori cu experienta, AiCart iti garanteaza o experienta unica de aprovizionare, una care sa-ti permita sa te bati cu orice competitor, indiferent de platforma pe care o foloseste.

Icon
Contabilitate

Construit sub atenta indrumare a IPA Group - companie de contabilitate, sistemul AiCart de autofacturare este conectat la HMRC si VIES pentru automatiza intreg procesul de facturare si pentru a te proteja de eventualele fraude cu TVA.

Detalii
Icon
Drop Shipping

Lansata in 2016, iDropship a fost prima platforma de drop shipping din Romania. Cu o viziune patentata si demna de invidiat, iDropship a cautat sa construiasca un sistem care sa duca la disparitia drop shipping-ului si a necesitatii de furnizori.

Detalii
Icon
Software

La dezvoltarea AiCart ce a durat 4 ani, au contribuit trei companii de software din: Romania, Marea Britanie si India. In prezent, proiectul este monitorizat si imbunatatit in permanenta de catre Kent Coders din UK.

Detalii
Icon
Solutii logistice

Pentru ca tu sa poti vinde ORICE, impreuna cu BidTrans am construit o solutie logistica usor de utilizat dar completa, una care sa iti permita sa vinzi produsele oricui cu livrare rapida oriunde in Europa si Marea Britanie.

Detalii

Mai mult decat o platforma de eCommerce

Ce se intampla atunci cand...?

Asa cum expuneam in pagina Lista de minciuni, multi free lanceri sau companii de software pretind ca pot face minuni, in ce consta totusi un magazin online bun?

Din punct de vedere grafic, toate magazinele arata +/- la fel, sunt foarte putine elemente ce pot fi imbunatatite din punct de vedere vizual. Daca vrei sa atragi clienti, ai nevoie de un portofoliu bogat de produse, un sistem logistic bine pus la punct si politici de colaborare avantajoase cu furnizorii.

Atunci cand bugetul este unul restrans, prima optiune care apare in mintea celor ce doresc sa-si deschida un magazin online este drop shipping-ul. Vrem totusi sa faci un exercitiu de imaginatie: daca ai gasi cativa furnizori de drop shipping in Romania, care sa-ti ofere mii de produse pe care sa le poti importa cu usurinta intr-o platforma ieftina, ai considera ca ai facut un business bun?

Istoria ne-a aratat ca orice este usor de facut si ieftin, nu dureaza!

STOCURI VIRTUALE

Concurenta acerba in eCommerce

Atunci cand vinzi aceleasi produse ca alte cateva sute de magazine online este dificil sa te evidentiezi in fata clientiilor. Drop Shipping-ul nu te ajuta foarte mult din acest punct de vedere, StockLess in schimb, este altceva!
Cu StockLess poti vinde produse la care competitorii tai nu au acces logistic automatizat, astfel magazinul tau o sa ofere o gama de produse diferita de cei ce folosesc furnizori de drop shipping din Romania.

COST DE TRANSPORT

Taxa de livrare automatizata cu A.I.

Daca vrei sa vinzi orice de oriunde si mai ales oricui, ai nevoie de un sistem dinamic de livrare, nu poti face asta cu platformele clasice de eCommerce, si nu, nu exista module pentru asta.

PROBLEME

Cum rezolvi returul sau garantia?

Daca o sa intrebi orice programator de duzina, o sa-ti raspunda ca returul este problema ta si a furnizorului. In realitate, lucrurile nu stau chiar asa, desi trebuie sa faci o filtrare a furnizorilor si sa ai T&C aferenti, responsabilitatea asupra integritatii produsului trebuie impartita intre furnizor si transportator. Teoretic, daca produsul nu corespunde descrierii, este problema furnizorului, daca a ajuns stricat, este problema transportatorului, defapt, tu esti responsabil in fata clientului si ai nevoie de o siguranta din partea partenerilor tai de afaceri. Spune NU Asia! Foloseste furnizori din Europa pentru a te bucura de o acoperire mai buna si un cadru legal bine pus la punct, ce iti permite sa iei masuri atunci cand lucrurile nu merg conform planului tau initial.