Furnizori Drop Shipping, Dropship Romania, Europa

Furnizori Drop Shipping

Doar cu AiCart poti converti ca prin magine orice furnizor clasic in unul care ofera servicii de drop shipping.

Pur si simplu nu mai ai nevoie de furnizori in regim de drop shipping, punct. Cu AiCart poti sa vinzi marfa oricui, fara sa o tii in stoc, si FARA ca tu sau furnizorul sa va ocupati de livrarea in sine a produselor.

Adaugi locatia furnizorului in sistem iar atunci cand adaugi produsul pur si simplu selectezi de la ce furnizor pleaca. Mai simplu de atat nu ai cum!

Icon
1. Adaugi Furnizorii

Poti adauga oricati furnizori clasici atat din Romania cat si din UE sau UK, fie ca vrei sa le vinzi produsele la bucata sau en-gros in sistem de drop shipping

Icon
2. Adaugi Produsele

Cand adaugi produsele, pur si simplu selectezi depozitul de la care trebuie ridicat acel produs, functionalitate patentata protejata de IP GB.

Icon
3. Optimizare Colete

Un robot A.I. optimizeaza coletele la checkout astfel ca nu conteaza de la cati furnizori adauga clientul produse in cos, sistemul o sa functioneze.

Icon
4. Comparator Curieri

Preturile curierilor sunt comparate cuantic, se iau in calcul toate posiblitatile si cea mai buna este aleasa automat, vezi aici sistemele de transport.

Icon
5. Generare Etichete

Etichetele AWB pentru colete sau paleti sunt generate automat, sunt trimise catre furnizori impreuna cu optimizarea rezultata si comanda pentru fiecare.

Icon
6. Tracking Livrare

Curierul sau firma de transport colecteaza marfa si o livreaza direct la clientul final, statusul comenzii este actualizat automat in AiCart.

Minciuni eCommerce

Nicio alta platforma de eCommerce din Romania sau Europa nu iti ofera aceleasi functionalitati ca AiCart.
Sistemul nostru este unul patentat si ilegal de reprodus, vezi aici lista de posibile minciuni ale programatorilor.

We use cookies to give you the best experience.