Franciza

AiCart functioneaza in regim de franciza in fiecare tara, pentru Romania exista 41 de francize, cate una pentru fiecare judet

AiCart este o platforma de eCommerce profesionala, una ce nu poate fi achizitionata online sub forma de abonament sau cost fix, datorita abilitatii de a se plia pe nevoile fiecarui client. La Borderless, consideram ca fiecare client are propriile nevoie si nu exista o platforma standard, una care sa se aplice tuturor modelelor de vanzare.

Spre deosebire de platformele standard carora programatorii trebuie in mod normal sa le adauge functionalitati noi, AiCart vine deja cu toate functionalitatile necesare oricarui tip de business online, o parte din acestea trebuiesc dezactivate pentru a simplifica modalitatea de lucru si pentru a se plia pe modelul de business al clientului.

In acest sens, orice vanzare de AiCart, necesita o discutie in prealabil cu potentialii clienti, aici intra in joc revanzatorii zonali.

AiCart, iDropship si alte platforme din grupul Borderless, genereaza propriile lead-uri in materie de potentiali clienti in cautare de o solutie software profesionala pentru eCommerce, astfel ca, toate cererile de oferta de pret receptionate de catre noi sunt redirectionate catre cel mai apropiat revanzator din zona de unde provine potentialul client, astfel incurajam economia locala si permitem detinatorilor de francize sa dezvolte relatii comerciale pe plan local.

Daca in schimb iti generezi singur lead-uri, poti vinde AiCart catre clienti din orice judet fara sa trebuiasca sa ceri permisiunea francizei din judetul respectiv.

Modalitatea de lucru

Ai un singur task: sa vinzi!

Dupa vanzare, echipa AiCart preia clientul si se ocupa de absolut tot procesul de instalare si configurare a magazinului.

AiCart nu administreaza continutul efectiv al platformei cum ar fi postari blog, adaugare de categorii, subcategorii, filtre, produse sau alte informatii. In concluzie, poti vinde acest serviciu la costuri proprii sau il lasi pe client sa-si adauge singur toate aceste informatii.

Desi AiCart are deja incluse sectiuni speciale pentru partea de SEO a platformei, a categoriilor si a produselor, nu ne ocupam de configurarea lor asa cum nu ne ocupam nici de eventualele modificari grafice in CSS sau realizarea de bannere sau alte elemente grafice. In consecinta, poti vinde platforma AiCart ca standard si sa-l lasi pe client sa-si configureze aceste lucruri sau poti vinde aceste servicii la costuri proprii.

Dupa ce a achizitionat domeniul clientul tau trebuie sa modifice setarile DNS, propagarea acestora dureaza in general intre 1 ora si 24 ore. Dupa propagare,  clientul tau poate accesa si incepe administrarea magazinului in maxim 1 ora (lucratoare). Pentru un transfer mai rapid este indicat ca domeniul sa fie achizitionat de la Romarg dar acest lucru nu este obligatoriu.

Revanzatorii AiCart au acces la codul HTML si CSS dar, nu au acces direct la codul sursa al platformei, prin urmare orice modul suplimentar solicitat de catre client trebuie discutat in prealabil si stabilit costul de productie. Comisionul pentru functionalitati suplimentare este de 25% din pretul de vanzare al functionalitatii.

Costuri si preturi

Cat costa sa intrii in Grupul Borderless ca revanzator AiCart si cat poti castiga din asta

Franciza AiCart are un pret fix de €995 euro ce se achita o singura data, la semnarea contractului intre Borderless si revanzator.

Franciza nu implica alte costuri lunare sau anuale. Pentru client insa, trebuie mentionat ca spatiul initial alocat este de 15Gb si 3 adrese de e-mail oferite gratuit pentru primul an. Dupa expirarea acestei perioade preturile practicate pentru hosting sunt aceleasi cu ale Romarg si sunt disponibile aici. Alternativ, pentru magazinele online ce necesita spatiu suplimentar celui alocat in pachetul de hosting, se poate conecta din panoul de administrator un hosting Amazon pentru a gazdui fisierele de poze sau clipuri video.

La Borderless, ne place sa construim parteneriate de durata si sa punem ambele parti implicate intr-o situatie win-win. Consideram ca un parteneriat poate dura doar daca, ambele parti sunt implicate in mod egal si depun acelasi volum de munca in realizarea obiectivelor comune, dar si ca ulterior, pot imparti in mod egal profitul generat.

AiCart ofera unul din cele mai mari comisioane de pe piata constand in 50% din valoarea de vanzare facturata a unui magazin online sau marketplace.

Pretul unui magazin online AiCart incepe de la €295 si poate ajunge la cateva mii, in functie de nevoile clientului.

Aplica pentru franciza

Conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a putea aplica pentru o franciza AiCart

Franciza AiCart are un pret fix de €995 euro ce se achita o singura data, la semnarea contractului intre Borderless si revanzator.

La Borderless, ne alegem partenerii cu grija si incercam sa-i alegem pe cei mai buni.

Criteriile minime:

 • Entitate juridica SRL sau SA
  Nu acceptam revanzatori PFA sau persoane fizice, daca esti persoana fizica si doresti sa vinzi AiCart, poti aplica pentru postul de agent de vanzari.
 • Locatie fizica
  Clientii Borderless prefera sa lucreze cu companii care au un punct de lucru si care pot fi vizitati, in consecinta nu acceptam revanzatori care nu au o locatie fizica unde sa poata fi vizitati de catre clientii lor
 • Numar de telefon fix
  Poate parea putin ciudat dar, este un criteriu de baza si eleminatoriu lipsa unui numar de telefon fix.
 • Vechime firma
  Nu acceptam parteneri ce nu au o vechime de minim 3 ani in industria de web design sau construirea de magazine online.
 • Portofoliu
  Trebuie sa ai in portofoliu magazine online realizate pe una dintre platformele: WooCommerce, Shopify, PrestaShop sau Magento
 • Vanzari
  Franciza AiCart vine cu un target de vanzari de minim 3 magazine online pe saptamana. In cazul in care, targeturile nu sunt realizate timp de 4 saptamani consecutive, exclusivitatea in judet este pierduta si ne rezervam dreptul sa mai adaugam o franciza in judetul tau.
We use cookies to give you the best experience.